google-site-verification=rRwCIn_6JLBUtWBA_BgDFiDsa_gDfvPLUKHQ1yg5DyM
Hobie Fishing
Powered by Hobie's MirageDrive

Hobie Fishing

Vis ontspannen vanuit de meest fantastische visstoel die er op de markt is, of ga lekker staan, comfortabel gesteund door de opgeklapte stoel.

Met het nieuwe stuursysteem kunt u het roer zowel aan de linker- als aan de rechterzijde van de boot bedienen. ook schakelen tussen vooruit en achteruit varen is met een het nieuwe 180 trapsysteem mogelijk.

De MirageDrive 180 produceert vol vermogen in beide richtingen en biedt ongekende manoeuvreerbaarheid. De mirage drive 180 kan van vooruit naar achteruit en weer terug naar keuze van de gebruiker. Voorzien van de nieuwe transducer plaats onder de kayak die intrekbaar is bij ondiepte of om de kayak te landen, zie het filmpje met de uitleg hieronder.
De lichtgewicht aluminium visstoel biedt ultiem comfort, en kan geheel naar uw wensen worden versteld. Hij is gemakkelijk uitneembaar, zodat u in een handomdraai vanaf de wal zit te vissen. In de boot kan op eenvoudige wijze een fishfinder van Lowrance worden geïnstalleerd, omdat de bevestigingen hiervoor al zijn aangebracht. Aangedreven door Hobie’s 180 schakelbare trapsysteem met Turbo vinnen.

Hobie Mirage i11S Camo

Hobie Mirage i11S inflatable Camo

NEW

Hobie Fishing

Hobie Mirage Sport

Mirage Kayaks

Overzicht van alle Kayaks

Fishing Kayaks

Overzicht van alle Viskayaks

Sail Kayaks

Overzicht van alle Sailkayaks

Uniek aan de trapkano is het revolutionaire trapsysteem dat geen schroef, maar flippers aandrijft.

Door de pedalen afwisselend links en rechts naar voren te trappen (denk aan ‘steps’ in de sportschool), zwiepen onder water twee flippers heen en weer. Hierdoor vaart de Hobie Mirage verrassend snel en gemakkelijk.